Σοκάρουν οι περιγραφές μαθητών για το αιματηρό περιστατικό σε σχολείο στην Αθήνα – «Έβγαλε σφυρί και του άνοιξε το κεφάλι»

 

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές μαθητών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού περιστατικού, που σημειώθηκε σε σχολείο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης, 26/3. Αναφερόμενος στον αδερφό του μαθητή, που μπήκε στο σχολικό κτίριο και χτύπησε με σφυρί ένα αγόρι, ένα αγόρι τονίζει πως «ήταν ήρεμος», συμπληρώνοντας ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν κάποιο σκηνικό. Την ίδια στιγμή δύο κορίτσια σημειώνουν

«Ήταν κάτι Γεωργιανοί με ένα παιδάκι από την Αφρική. Είχαν προηγούμενα αυτά τα παιδιά από την Πέμπτη, επειδή είχαν παίξει ξύλο. Παρασκευή έγινε ένα συμβάν. Εγώ νόμιζα ότι τα βρήκαν. Σήμερα, όμως, ήρθε ο αδερφός του ενός παιδιού, ο οποίος είναι ενήλικας, μπήκε μέσα στο σχολείο και βάρεσε τον μαθητή», επισήμανε μιλώντας στο Newsbeast ο μαθητής-αυτόπτης μάρτυρας.

 «Ήταν ήρεμος. Κανείς δεν περίμενε πως θα γίνει σκηνικό», σημείωσε, μιλώντας για τον δράστη.

«Έβγαλε σφυρί, του άνοιξε το κεφάλι, δεν ξέρω πόσες φορές (σ.σ. τον χτύπησε). Είχαν πέσει και αίματα κάτω στο σχολείο», συμπλήρωσε.

«Είδαμε τι έγινε, ήμασταν μπροστά» υπογράμμισαν στο Newsbeast δύο κορίτσια τα οποία φοιτούν στο σχολείο που έγινε το αιματηρό περιστατικό.

«Επειδή δεν υπήρχε τόσο προσοχή προς την είσοδο, ο αδερφός του παιδιού που είναι μπει στην τάξη μου μπήκε κανονικά στο σχολείο και πήγε προς το παιδί. Το σφυρί λογικά το είχε βάλει στην τσέπη του, δεν το είδαμε» ανέφερε η μία μαθήτρια.

«Είδαμε τον Γεωργιανό) να χτυπάει τον Νιγηριανό και ουσιαστικά το παιδί ως άμυνα του έκοψε μπουνιά για να αμυνθεί. Μετά ο Γεωργιανός τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι, το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και είχε παντού αίματα» συμπλήρωσε.

«Ο διευθυντής προσπάθησε να τους χωρίσει. Στην προσπάθεια του (ο δράστης) τον μαχαίρωσε στο νεφρό» δήλωσε από την πλευρά της μία άλλη μαθήτρια εξηγώντας πως όλα έγιναν μέσα στο σχολείο στις σκάλες.

«Οι τοίχοι έχουν αίματα, υπήρχε μία λίμνη αίματος» επεσήμανε. «Οι αστυνομικοί μας είπαν ότι ο δράστης συνελήφθη και ότι κρυβόταν στο υπόγειο» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον αδερφό του δράστη η κοπέλα είπε πως είναι ένα ήρεμο παιδί.