Κρήτη: 39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του – Ήταν έγκυος λένε οι γείτονες

 

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου, όπου αλλοδαπός άνδρας πυροβόλησε την επίσης αλλοδαπή σύντροφό του.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 39χρόνο Αλβανό, με τον οποίο η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με τις μεχρι τωρα πληροφορίες οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν το ζευγάρι να τσακώνεται στις 7:30 .Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε πυροβολισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 39χρονος από την Αλβανία σε κατάσταση μέθης πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλιτην 29χρονη σύντροφό του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα και η ΕΛ.ΑΣ., η οποία έσπευσε στο σημείο.Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα. Αργότερα σήμερα αναμένεται να δώσει κατάθεση εκ νέου, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, o 39χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες, όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ